A Cerave hidratáló tej búcsút int a zsíros érzetnek

Egy ideje már sok vita zajlik a különböző platformokon, a mindenkinek elérhető minimalista bőrápolási termék, a Cerave hidratáló tej kapcsán. Ez a bőrgyógyászok és bőrszakértők által egyaránt erősen ajánlott, ár-érték arányban a jelenleg egyik legnépszerűbb hidratáló kozmetikum.

A márkát a gyógyszeripar inspirálta a Cerave hidratáló tej összetevőiben is megtalálható MVE technológia kifejlesztésére. Ez a technológia lehetővé teszi az erős hatóanyagok kapszulázását és hosszú ideig tartó felszabadulását a bőrbe a nap folyamán.

Ráadásul a komponensek könnyen behatolnak a bőrbe anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos réteget hagynának maguk után. Így a hidratálás és kényelem garantált! A termék illatanyagoktól mentes, nem komedogén és hipoallergén, ezért szinte minden bőrtípushoz tökéletesen megfelel.

A Cerave hidratáló tej volt a márka egyik első terméke és igazi úttörőnek számít. Míg a sérült bőrgát szárazsághoz és viszketéshez vezethet, a hialuronsavat és ceramidokat tartalmazó kozmetikum orvosolhatja ezt a problémát.