A dekorációk királynője a műszőrme szalag

A puha, szőrös anyagok nem csupán az öltözködésben diktálnak követendő iramot. A hófehér műszőrme szalag pedig olyan kellék, amit akkor érdemes bevetnünk, ha éppen dekorációt készítünk vagy egyedi csomagolást álmodtunk meg a karácsonyi ajándékoknak.

Remekül illik a téli időszakhoz, hiszen a frissen hullott havat idézi fel és ünnepies vonásokkal egészíti ki a kézzel megalkotott asztali dekorációt vagy az ajtókopogtatót. A műszőrme szalagot a karácsonyi asztalterítés során is felhasználhatjuk, elég körbefűznünk a székek támláin, majd azok hátulján egy szép masnit formázni belőle. Biztosak lehetünk abban, hogy remekül fog mutatni a színben hozzá passzoló ünnepi abrosszal.

A műszőrme szalag természetesen nemcsak a téli időszak során ideális, hanem a húsvéti szezon alkalmával vagy esküvői dekoráció kialakításakor is igényesen szerepelhet az általunk megálmodott kompozícióban. Manka Kreatív Műhelyében, a szalagok mellett, további izgalmas termékeket is találhatunk. Engedjük szabadjára a fantáziánkat és alkossunk!