A Himalája só ár mindenkinek megfizethető

Ön tudja, hogy mi a közös a tengerben, a szárazföldben és a vérben? Az, hogy mindhárom tartalmaz sót. A Himalája só ár meglepően olcsó, pedig ez a fajta igazi kincs. Elmondható, hogy a só a Föld éltető ereje, a mai Himalája só pedig a 250 millió évvel ezelőtt létezett Thetys ősóceán maradványa.

Már az eszmei értéke is óriási, a szervezetre gyakorolt hatása azonban szinte hihetetlen. A jellegzetes rózsaszínes-narancsos színe, valamint az teszi különlegessé, hogy a világon az egyik legjobb és legtisztább minőséggel bír.

A Himalája só ár még olcsóbbnak tűnik annak fényében, hogy ezt a csodát a hegy lejtőin és előhegységében bányásszák. Ezt bizonyára kevesen tudják, ahogy azt is, hogy 84 féle értékes anyagot tartalmaz, hozzáadott adalékok nélkül. A Himalája só ár megfizethető, ráadásul igen széleskörűen alkalmazhatjuk.

A konyhai felhasználáson kívül, készíthető belőle oldat, alkalmazható bőrbetegségek és ízületi betegségek kezelésére, ugyanakkor dezodorként is hatásosan bevethető. Mindenképpen térjen át erre a változatra!