A műanyag doboz tisztítása nem elhanyagolandó

Ez a remek kellék rengeteget segít az embereknek a mindennapok során. A műanyag doboz többféle kialakításban és méretben szerezhető be az üzletekből. A legtöbb ember ilyen edényekben viszi magával az ebédjét a munkahelyére. Érdemes megemlíteni, hogy a minőségi változatnak megvan az ára.

Ha megvásárolja, akkor valószínűleg mindent meg szeretne tenni annak érdekében, hogy sokáig szép és használható maradjon. Mielőtt mikrohullámú sütőbe tenné a terméket, mindenképpen győződjön meg arról, hogy alkalmas-e! Ez az információ fel van tüntetve az oldalán. A műanyag doboz mosogatógépben kizárólag akkor mosható, ha a használati útmutatóban fel van jegyezve. Néhány étel, mint például a gulyásleves vagy a milánói szósz narancsos foltot hagyhat az edényen.

Ezt könnyedén megelőzheti azzal, hogy egy vékony olajréteget fúj a belsejébe mielőtt a finomságokat belehelyezi. Ha már foltos, akkor egy evőkanálnyi klóros fertőtlenítőszert és vizet tegyen bele és áztassa fél órán át. A procedúra után a műanyag doboz olyan lesz, mint újkorában.