A női strand felszerelésnek ugyanúgy része a szandál és a papucs

Mindenki várja már az év azon szakaszát, amikor végre előkerülnek ezek a lábbelik. A nyár megérkeztével lekerülnek a cipők, és felkerülnek a szépséget kiemelő csinos női szandálok és papucsok.

Na de milyet érdemes választani? Egy olcsó és silány modell nem túl célszerű, ami alig bír ki egy szezon. Ezek általában nagyon silány műanyagból készülnek, hamar tönkremennek, ráadásul balesetveszélyesek is, a strand és az uszoda vizes felületei miatt.

A Playport azonban alaposan felkészült a nyárra és kizárólag kiváló minőségű Adidas, Nike és többek között O’Neil papucsok találhatóak meg a kínálatban. Mindegyik viselete egytől-egyig kényelmes. Már csak az ízlésünkön múlik, hogy melyiket választjuk.

A vietnámi papucsok még mindig nagyon népszerűek. Jól néznek ki és kényelmes viselni, főleg ha ilyen magas minőségről van szó. Azok a hölgyek, akik valamilyen sportosabb kivitelre vágynak, szintén meg fogják találni a nekik való darabokat. A kínálatban szereplő összes darab a mai trendnek megfelelően lett kiválasztva.