A Sencor párologtató halk és hatékony

A fűtési szezonban sokszor hihetetlenül gyorsan szaporodni kezd a penész a falakon, a mennyezeten és akár a bútorokon is. Ekkor tanácsos a profi páramentesítő készülék mellett dönteni. Akkor jó megoldás ez, amikor a tulaj a lakás szigetelésén, vagy más szerkezeti problémáján nem tud változtatni. A szakemberek is azt tanácsolják, hogy igazán gyors eredményt biztosít, ha a tulaj megpróbálja a páratartalmat a megfelelő szintre lecsökkenteni.

Ez az otthoni megoldásokkal, praktikákkal nem mindig sikerül. Éppen ezért szükséges a páramentesítő készülék megvétele és alkalmazása. Amint a páratartalom normális értékű lesz a lakásban, megfigyelhető, hogy a penész megáll a szaporodásban, nem terjed tovább. Ekkor azt egyszerűen el lehet távolítani a falról, sokszor mindenféle speciális, maró hatású szer nélkül. Ezt követően, a páramentesítő készülék jelenlétével biztos lehet benne minden lakó, hogy a makacs penész egyik helyiségben sem okoz majd többet gondot.

Teljesen egyértelmű, hogy a penészen kívül sok lakó alig pár nap alatt megelégeli azt is, hogy túl alacsony a páratartalom. Ekkor rengetegen elhatározzák, hogy megveszik azt a szerkezetet, amelyikkel végleg búcsút lehet inteni ennek az egyre kellemetlenebbé váló helyzetnek. Jó döntésnek bizonyul a Sencor párologtató, amelyik Magyarországon is sokak kedvence. Ez teljesen érthető, hiszen ez tökéletesen beválik például, amikor a párásítandó helyiség mérete nem nagyobb, mint 25 négyzetméter. Ezért panellakásokban kiválóan használható ez.

Ha lakás nagyszobája például ennél kisebb, akkor a vásárló biztos lehet abban, hogy a Sencor párologtató praktikus ultrahangos eszköznek bizonyul majd, amelyiket mindenki szeretni fog. A Sencor párologtató korszerű jellegét a nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor megléte igazolja. A működési ideje 7 óra, és mindezt úgy teszi, hogy víz utántöltésére nincs is egyáltalán szükség. A Sencor párologtató igen nagy, 2 literes víztartállyal rendelkezik. A fontosabb adatok közé sorolható, hogy a szerkezet zajszintje kisebb, mint 30 dB, a teljesítménye 35 W és a súlya nem több, mint egy kg.