A tetőtéri ablak sötétítő télen, nyáron jó

A tetőtérben mindig sokkal melegebb van, mint a ház többi részében, ezért muszáj valahogyan védekezni. Ideális választás a tetőtéri ablak sötétítő, ami nem engedi be a napsugarakat, így a hőmérséklet túlzott emelkedését is megakadályozza.

A segítségével megteremthető egy igazán kellemes hőmérséklet és hangulat az emeleti szobákban is. A tetoablakarnyekolo.hu weboldalon megismerhető cégtől megvásárolható tetőtéri ablak sötétítő roló. A Termotech márka darabja 4 pozícióban rögzíthető. Lehúzott állapotban hangulatos árnyékolást biztosít. Kiválóan illeszkedik az újgenerációs tetőablakokra, köszönhetően a részletesen kidolgozott, esztétikus és korszerű megjelenésének.

Tízféle színben kapható itt ez a tetőtéri ablak sötétítő, úgyhogy mindenféle stílushoz, berendezéshez megtalálható a kínálatban a megfelelő darab. Minden évszakban kiváló szolgálatot tesz egy ilyen termék a ház ablakán, ezért célszerű a legjobb minőséget választani, amit sem az erős napsütés, sem pedig a hideg, a fagy nem képes tönkretenni.