A vízálló fülhallgató úszás közben is működik

Az IPX7 technológia olyan vízállóságot biztosít, hogy például egy fülhallgatóval is bárki 2 méter mélyre lemerülhet a vízben úgy, hogy az nem fog sérülni. Az ilyen típusú vízálló fülhallgató nemcsak az esőcseppeket vészeli át, de úszás, fürdőzés, rafting vagy egyéb vízi sport közben is gondtalanul lehet használni.

Gondolta volna, hogy ilyen korszerű újításnak örvendhet néhány évtizeddel később, hogy a walkman és fülhallgató teret hódított az egész világon? Biztosan nem! Ma pedig olyan vezetékes vagy vezeték nélküli, vízálló fülhallgató modellek közül válogathat, amire még 1 vagy 2 éves garanciát is ad a gyártó.

Az ilyen korszerű találmányok között valóban egyszerű és vagány az élet, korlátlanul hallgathatja a zenét anélkül, hogy valamilyen tevékenység végzése közben elkapná Önt az unalom. A mély basszus és a kristálytiszta magas hangok annak köszönhetőek, hogy a legújabb technológiák képesek minimálisra csökkenteni a hangveszteséget. A vízálló fülhallgató kimondottan jól illeszkedik az aktív életmódhoz, különösen ajánlott sportolóknak vagy sportosan élőknek.