Design ékszer a tudatos nőknek

A nők figyelmét szinte minden esetben felkeltik a gyönyörű kiegészítők. A Bernadotte Jewellery design ékszer kollekciója olyan hölgyeknek lett megalkotva, akik tudatosan viszonyulnak önmagukhoz és a világhoz. A kreatív impulzusok és a célirányos törekvés izgalmas kettősségét hordozzák magukban és hálásak ezért a megtapasztalásért.

A design ékszer üzenete egyértelmű: a cél felfedezni önmagunkat és megtalálni a legteljesebb egyensúlyt, ami végül egy olyan utat eredményez, amire mindig is vágytunk. Az ékszerek szimbolikával bírnak. Az Istar kollekció egy asszír-babiloni istennő nevét őrzi, aki a természet termékenységének és a szerelemnek az őrzője, a Bernadotte Jewellery ezzel is rámutat arra a lényeges belső harmóniára, amit minden nőnek meg kell találnia ahhoz, hogy békében lehessen önmagával.

A design ékszer finom vonásait egy briliáns csiszolású kristály teszi teljessé. A márka minden terméke kézzel készül és teljes mértékben egyedi, így igazán különlegesnek érezhetjük magunkat a kiválasztott darab viselésével.