Egy akciós tolatókamera bárkinek jól jöhet

A tolatás és a parkolás nem mindenkinek az erőssége, de a technológiának hála, ez is egyszerűvé és biztonságossá varázsolható egyetlen kiváló készüléknek köszönhetően. A tolatás megkönnyítéséhez megfizethető árakon is lehet találni tolatókamera szetteket. Különösen a nagyobb járművek esetében lehet probléma a tolatás, ahol már nem elég a tükröt figyelni. Természetesen nagyon sokat számít a sofőr profizmusa is, de még a legjobbaknak is megkönnyítheti a dolgát egy tolatókamera.

Nagyon elterjedtnek számítanak a tükrös modellek, mivel így nem kell a műszerfalra még egy plusz monitort felszerelni. A tükörben megjelenő képnek köszönhetően, minden tökéletesen látható, ezért még a legszűkebb helyeken is biztonságosan elkerülhetőek a koccanások. Hagyományos modelleknek a vezetékes változatok számítanak. Ezek tökéletesen megbízhatóak, hiszen éles képet közvetítenek, ám a beépítésükkel lehet némi gond, hiszen az összekötő vezetékeket láthatatlanul kell elvezetni és arról is gondoskodni kell, hogy ne sérülhessenek meg vezetés közben. Elég kellemetlen, hogyha egy megsérült kábel miatt nem közvetíti a jelet a tolatókamera.

Vakon parkolni pedig szinte lehetetlen, ugyanakkor veszélyes is. Nem árt egy megfelelő szakképzetséggel rendelkező személyt megkérni a tolatókamera beszerelésére. A traffipaxbolt.hu azonban alaposan felkészült a kínálatát illetően, ezért akciós áron a vezeték nélküli változat is ugyanolyan egyszerűen beszerezhető.

Ebben az esetben már sokkal könnyebb lesz a telepítés és a várt végeredmény sem fog elmaradni. Bizonyos modellek Bluetooth vevővel vannak felszerelve. Ennek a technológiának hála, a kamera beállításai telefonon keresztül is vezérelhetőek, ami egy kifejezetten praktikus megoldás. Az éjjeli vezetés szintén nehézkes lehet a gyenge fényviszonyok miatt, azonban bizonyos modelleket éjjellátó móddal szerelnek fel a gyártók. Természetesen ez sem hiányozhat a traffipaxbolt.hu repertoárjából, ahol a tolatókamerák mellett, sok más praktikus és minőségi autós kiegészítő is helyet kapott, ráadásul verhetetlen áron.