Egyedi kézműves söröskorsó

Egy hosszú nap vagy hét után talán az egyik legkellemesebb érzések egyike közé tartozik az, amikor mindent félretéve megbont egy sört és egyedül vagy ismerőseivel élvezi a nyugalmat. Üzletünk egyik különleges ajánlata a söröskorsó antik díszítésben, amit kézműves módszerrel állítanak elő.

A régi időket felidéző kinézete mellett, főként a benne elhelyezett ivókürtnek és a kéz formájához igazodó fogójának köszönheti az egyediségét. Ez a modell lelassítja az ivás folyamatát, aminek során jobban és hosszabb ideig élvezheti a sör ízét. A söröskorsó összehozza a barátokat. Elég egyszer megmutatnia a haverjainak ezt a csodálatos tárgyat és biztosan ők is vágyni fognak egy hasonlóra.

Ezért névnapra, szülinapra vagy egyéb alkalmakból is tökéletes ajándék lehet. Érdemes egy ilyen páratlan söröskorsóra pénzt szánni, hiszen ennek minősége az alapanyagában, vagyis az eredeti bivalyszarvban rejlik, ami évszázadokon át való tartósságáról ismert. Így akár a következő generáció is ugyanúgy élvezheti a sör zamatát, mint Ön.