Fóliakesztyű, az egészségünk megóvásáért

A tavaszi időszak beköszöntésével egyre több teendő akad a lakás körül. Mielőtt bárminek hozzákezdenénk, nem árt odafigyelni arra, hogy kezünket biztonságban tudjuk. A különféle szennyeződésekkel való érintkezés megelőzésében, a fóliakesztyű hasznos társunk lesz. Gyakran megesik, hogy az ember nem figyel oda a saját testének épségére, pedig a súlyosabb fertőzések is megelőzhetőek lehetnének egyszerűen.

Akár kertészkedünk, akár mosogatunk, festünk, lakkozunk bármit, közvetlenül érintkezünk olyan anyagokkal, amelyek a bőrön át is felszívódhatnak. A vegyszerek keverése során a fóliakesztyű minden esetben kötelező. Jobb nem kockáztatni, főként akkor, ha napi rendszerséggel érintkezünk a szervezetre károsan ható készítményekkel.

Rendeljünk meg egyszerre nagyobb kiszerelésben a fóliakesztyűt, hogy minden alkalomra legyen tiszta, amit felvehetünk! Óvjuk egészségünket, hiszen csakis ennek birtokában élhetünk teljes és boldog életet! Ha eddig nélkülöztük volna a fóliakesztyű használatát, akkor mostantól változtassunk ezen.