Halkan működik a Sencor robotporszívó

A különböző házimunkák igencsak fárasztóak tudnak lenni, de mindenképpen el kell végezni ezeket. Idetartozik a takarítás művelete is, ami a főzés után a leggyakoribb tevékenységünk.

Ahhoz, hogy ezt minél gyorsabban és fáradságmentesen végezhessük, egy Sencor robotporszívó megvétele szükséges. Igazi modern gépezet ez, amelyik akár felügyelet nélkül is, ha éppen nem vagyunk otthon, elvégzi a rábízott feladatot. Ütközés elleni elülső érzékelővel van ellátva ez a halk üzemmódban tevékenykedő takarító robot, tehát nem kell félni attól, hogy például leesik a lépcsőről. Amennyiben munka közben a kerekei elakadnának, automatikusan kikapcsol.

A rajta található két szélső forgókefe a sarkok tökéletes tisztítását teszi lehetővé. A Sencor robotporszívó akár 1 cm magas küszöbön is képes átjutni gond nélkül. Egyetlen feltöltéssel 50 percet is képes dolgozni. Ezt a csodás készüléket Ön is beszerezheti a homex.hu webáruház kínálatából és többé nem kell átélnie a derékfájást a lakás kiporszívózása következtében.