Hogy néz ki egy modern ajtóütköző?

Napjainkban már nagyon sok lakásban, házban vannak üvegajtók, amelyek mellől nem hiányozhat az ajtóütköző sem, mert ha nekicsapódik a falnak, az balesetet okozhat. A modern ajtókhoz igazodva, egyre elegánsabb ajtókitámasztók jelentek meg a piacon. A Zárdepo ajtóütköző kínálatában jól látni, hogy miben más egy modern ajtóütköző külseje más típusokhoz képest.

Ugyanakkor, a webáruház kínálatában megtalálunk mindenféle fajtát, kezdve az egyszerűbb tömör gumi ajtókitámasztóktól, egészen a luxus ingatlanokba is illő modern változatokig. Ennek köszönhetően, mindenki megtalálja azt a típust, amelyik tetszetős a szemének, passzol az otthona stílusához és a célnak tökéletesen megfelel. Ha nincs lehetőség a padlófűtéses helyiségekben a padló megfúrására, esetleg esztétikai okok miatt nem szeretné ezt a megoldást választani, akkor felszerelhet fali ütközőt vagy elhelyezhet nagysúlyú acélmaggal ellátott tömb ajtóütközőt is. Ezek egytől-egyig kaphatóak a zardepo.hu webshopban, ahol ráadásul a színválaszték is igen széles. A fémből készült ajtókitámasztók réz, nikkel, króm, a műanyag vagy gumi barna, szürke, fekete és fehér színben vásárolhatóak meg. Bár ezek a termékek nem kerülnek sokba, ha többet vagy egyéb árucikkeket is veszünk, akkor érdemes úgy választani, hogy a végösszeg érje el a 30 000 Forintot, mert abban az esetben ingyenes a házhozszállítás. Szépek az ajtóütközők, úgyhogy biztosan nemcsak 1-2 darabot választunk, hanem a lakásban található minden ajtóhoz. Kimondottan elegáns kinézetű a termékpalettán lévő Burg Wachter TBM 2430 ajtóütköző és kitámasztó egyben.

Ez padlóhoz rögzíthető, mágneses kellék, nemesacél felülettel, rugós ütközéscsillapítóval ellátva. Nikkel színben vásárolható meg, ami a legtöbb lakásba jól illik. De ez csak egyetlen darab a gazdag termékpalettáról, ezen kívül még rengeteg modell felfedezhető a virtuális polcokon. Ha nemrég költözött be a szépen kialakított házába vagy lakásába, esetleg felújítás után van, mindenképpen célszerű megtekintenie a webshop ajtóütköző kínálatot.