Kéktúra szállás gyaloglással összekötve

A természet közeli tudósításokról híres National Geographic minden évben különböző listákat nyújt az ajánlott látnivalókról. 2020-ban a Kéktúra szállás is felkerült erre a világot bejáró listára, ami olyan különleges helyeket ajánl az utazni vágyóknak, mint a Grand Canyon.

Immár 25 éve ajánlják azt az 1165 km hosszú túrát, ami átszeli Magyarország északi részét. Nemcsak gyalog, hanem kerékpárral is teljesíthető, az igazoló pontokon össze kell gyűjteni a pecséteket, amelyek mindenkit biztosítanak arról, hogy a túrázók végigjárták a látnivalókat és megtapasztalták a különböző tájak élményét.

Ha a 80-as évekhez viszonyítjuk a mai látnivalókat, akkor sajnos azt tapasztaljuk, hogy egyre kevesebben vállalják a Kéktúrát, mivel napjainkban sokkal kényelmesebb autóval közlekedni és hotelekben megszállni. Azonban, ha Ön is szeretne valami egészen újat kipróbálni, akkor a gyalogtúra során, még a társával is elmélyülhet a kapcsolatuk. A Kéktúra szállás megfelelő környezetet biztosít a pihenésre gyaloglás után.