Kellys kerékpár a laza túrákhoz

Akiknek fontos az egészséges életmód és a mozgás, azok bizonyára egy ilyen bringát keresnek. Hogyha nem feltétlenül spotszerűen szeretnénk hasítani az aszfaltot tekerés közben és szeretik a lazább terepviszonyokat, akkor a Kellys kerékpár ideális választás lehet. A sportos kialakításának köszönhetően, többféle terepen is megállja a helyét.

Bátran nekivághatunk egy hosszabb túrának is, mivel a váz geometriája lehetővé teszi, hogy könnyedén vegyük az emelkedőket és a leejtőkön is igazi élmény lesz végigszáguldani.

A fejlett váltórendszer, illetve az alacsony súly alkalmassá teszi a Kellys kerékpárokat nagyobb távok megtételére is. Sokan nem is sejtik, hogy mekkorát hibáznak, amikor kiválasztanak egy olyan bringát, ami nem felel meg a testmagasságukhoz.

Ugyanis ez fogja meghatározni a későbbiekben, hogy mennyire lesz kényelmes a közlekedés a Kellys kerékpárral. A kiváló alkatrészek időtállóságot biztosítanak és a hidraulikus fékekkel felszerelt modellekkel, még nagy sebesség esetében is biztonságosan közlekedhetünk.