Kiváló megoldás a kerti párnatároló

Egyre többen fordítanak nagy hangsúlyt a családias otthon kialakítására és emellett a kertet is szeretnék széppé, kényelmessé varázsolni. A sok szemet gyönyörködtető ülőke és asztal mellett, a praktikus megoldások a legnépszerűbbek.

A kanapéként funkcionáló kerti párnatároló valóban nagy sikerű, mert első ránézésre nem is gondolnánk, hogy a kényelmes ülőalkalmatosság mit rejt. A rend megtartása érdekében, mindennek meg kell találjuk a helyét, mert a szanaszét hagyott kerti bútorok, kiegészítők pillanatok alatt káoszt okoznak. A kerti párnatároló nemcsak praktikus okokból nagyszerű, hanem látványnak sem utolsó. A hűvösebb napokon elengedhetetlen a kerti székekre a párna, ha nem szeretnénk megfázni. Azonban a kint felejtett párnák másnapra vizesek lehetnek, ami sok bosszúságot okozhat.

A kerti párnatároló megoldja ezt a problémát, mert a nap végén, néhány mozdulattal a tárolóba rakjuk a párnákat, hogy reggel is használhatóak legyenek. Ez esetben maga a tároló is egy ülőalkalmatosság, így két legyet ütünk egy csapásra.