Minőségi Ryanair kézipoggyász kínálat

Amikor az ember repülővel utazik, kénytelen odafigyelni arra, hogy milyen méretekben engedélyezik a kézipoggyász felvitelét az utastérbe és melyek azok a bőröndök, amelyekért már fizetni kell. A Ryanair kézipoggyász esetében sincs másképp, a maximális méret 40x20x25 cm lehet.

Amennyiben 2 kézipoggyászos elsőbbségi beszállást, Plus, Flexi Plus vagy Family Plus szolgáltatást választ a repülőjegy mellé, akkor 2 ingyenes kézipoggyászt vihet fel a fedélzetre. Ebben az esetben a másik bőrönd méretei nem haladhatják meg az 55x40x20 cm standardot. Válasszon ennek alapján a Ryanair kézipoggyász kínálatunkból, függetlenül attól, hogy anyaga bőr vagy textil. Idetartoznak a kozmetikai és a bőröndre akasztható kisméretű utazótáskák is, illetve néhány sporttáska, ami szintén megfelel a repülőtársaság által megszabott méreteknek.

Honlapunkon más minőségi táskák is kaphatóak. A rendelésük online történik, házhozszállításuk pedig 15.000 Ft felett ingyenes és futárszolgálat segítségével kerül kézbesítésre, a lehető legrövidebb időn belül.