New York utazás reális áron

Egy utazás Amerikába nagyon sok ember dédelgetett álma. Las Vegas, San Francisco vagy Los Angeles mellett, természetesen a csodálatos New York utazás is felkerült már egyesek bakancslistájára.

Nem csoda, hiszen ez a város olyan hely, ami magával ragad, szinte beszív és örök nyomot hagy mindenkiben. A Nagy Alma senkit sem hagy hidegen, az egyszer biztos! Az USA legnagyobb városa, a közel 9 milliós lakosságával sohasem alszik: pezseg, vibrál, mindig hatalmas lángon ég. Az pedig egyáltalán nem véletlen, hogy a New York utazás igen népszerű, hiszen a metropolisz a világ 8. leglátogatottabb városának címével büszkélkedhet. Ha pedig ott vagyunk, akkor nem hagyhatjuk ki az olyan legendás látnivalókat, mint a Empire State Building, Times Square, Central Park és a Szabadság-szobor.

Tény, hogy nincs közel hozzánk, de a Budapest-New York közötti távolság nagyjából 8-12 óra alatt megtehető repülővel. Bár sokan úgy vélik, hogy a New York utazás csak egyeseknek megfizethető, egy ilyen út prémium színvonalon, reális árakért is elérhető.