Orvosi tunika tartós anyagból

Ez a modern megjelenésű ruházat az alapvető orvosi ruhatár fontos része. A nagy népszerűségnek köszönhetően, az orvosi tunika gyártók számos különböző színben és kivitelben kínálják ezeket, amelyek között olyan klasszikus színeket találunk, mint a fehér, a kék vagy a zöld, amelyek már évtizedek óta elválaszthatatlanul az orvosi szakmához kapcsolódnak.

Vannak azonban olyan modern színű modellek is, mint például a rózsaszín, a lila és a piros, amelyek kiemelik a személyiséget és a viselőjüket a klinikák, a kórházak fehér folyosóin. Ezek V-nyakúak, amelyek hangsúlyozzák az alakot és zsebekkel vannak ellátva, amelyek nemcsak praktikusak, hanem lazaságot is kölcsönöznek a külsőnek.

A jó minőségű női orvosi tunika kiváló minőségű, szintetikus szálakból készül, ami nem gyűrődik, nem veszíti el a formáját, még a gyakori, magas hőmérsékleten történő mosás ellenére sem. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg az orvosi tunika kínálatunkkal és ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!