Samsung S10 Plus tok a legnagyobb tervezőktől

Megfigyelhettük, hogy a sikeres termékek megihletik a legnagyobb tervezőket is. Mondhatnánk, hogy a Samsung S10 Plus tok magáért beszél, azonban egy ilyen kiegészítőhöz illik a megfelelő felvezetés is.

A Samsung S10 Plus telefon tagadhatatlanul egy igen sikeres modell, amihez mindenképpen valamilyen ízléses és igényes tok illik. Karl Lagerfeld világhírű tervezőt is arra serkentett ez a készülék, hogy egy, a kreációira jellemző egyedi modellt készítsen. Ezt a tokot pedig nem más, mint a a művész saját cicája, Choupette ihlette.

Az extravagáns, ugyanakkor nagyon aranyos Samsung S10 Plus tok prémiumminőségű, környezetbarát bőr és TPU anyaghasználattal készült, így kiválóan véd a mindennapos használatból származó sérülésekkel szemben.

A smartdiszkont.hu webáruházban további gyönyörű tokok találhatóak, amelyek kifejezetten ehhez a telefonmodellhez készültek. Itt van mindjárt a SPIGEN Liquid Crystal flexibilis TPU Samsung S10 Plus tok vagy a roppant elegáns, Pierre Cardin nevével fémjelzett környezetbarát bőr felhasználásával készült típus, ami kártyatartóval is el van látva.