Unisex formatervezésű kékfény szűrő szemüveg

Modern világunkban egyre többen dolgoznak számítógépről, aminek megvannak az előnyei és hátrányai is. A látás megóvása érdekében, a kékfény szűrő szemüveg nagy segítséget nyújt. Hajlamosak vagyunk arra, hogy monitorhasználat során szinte elfelejtsünk pislogni, ennek következménye pedig az, hogy a szem kiszárad a könnyréteg hiányában.

A száraz szem szindróma nagyon sok embert érint, akik számítógép előtt dolgoznak. Tulajdonképpen a tudatos pislogással éppen olyan sokat tehetünk, mint a kékfény szűrő szemüveg használatával.

Bár ma már a dioptriás szemüvegek kérhetőek kékfényszűrővel, de dioptria nélküli változatban is kapható. Az ekszerem.hu webshop kínálatában szereplő termék például extra könnyű, amivel dioptria nélkül is megvédhetjük a szemeinket a monitor káros fényétől. Formatervezése unisex, így nőknek és férfiaknak egyaránt ideális választás. A kékfény szűrő szemüveg klasszikus fazonja soha nem megy ki a divatból, mindenféle szetthez tökéletesen illik. Védje Ön is ezzel a szemeit munka közben!