A Caretero gyerekülés sem passzol minden autóhoz

Ahhoz, hogy a gyermek biztonságosan utazhasson a járműben, mindig gyermekbiztonsági rendszert kell használni. A Caretero gyerekülés kiválasztásakor több dolgot is figyelembe kell venni. Például, hogy az kompatibilis a járműben található rögzítési rendszerrel (biztonsági övvel vagy az ISOFIX rögzítési pontokon keresztül).

Fontos még, hogy az ülés típusa megfelel-e a pici súlya vagy magassága szempontjából, a gyermeknek mennyire kényelmes, a felnőttnek pedig könnyen telepíthető legyen, elkerülve az esetleges hibákat. A gyermekülés kiválasztása előtt ellenőrizzük, hogy a nekünk tetsző Caretero gyerekülés kompatibilis-e a használni kívánt autóval.

Azt tanácsoljuk, hogy amikor csak lehetséges, próbáljuk meg beszerelni a gyermekülést az autóba, még mielőtt megvásároljuk, hogy ellenőrizni tudjuk és olyan részleteket is felismerjünk, mint például az ülés végső helyzete a jármű hátsó ülésének dőlésszögétől függően, mivel nem minden gépkocsi egyforma. A próba után online is nyugodtan vásárolhatunk.