A csővágó kisméretű és praktikus szerszám

Időnként aktuális az otthoni kisebb javítások elvégzése, ez azonban a megfelelő szerszámok hiányában nehézségekbe ütközhet. Nem hiányozhat a házi eszköztárból egy csővágó sem, hiszen sohasem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség.

Az eklima.hu webáruházban, többek között számos minőségi csővágó áll az érdeklődők rendelkezésére. A mini kivitelezésűek alkalmasak a házkörüli kisebb munkálatok és a barkácsolás kivitelezésére, csövek vágására, mégpedig 3/8”-tól 1 1/8”-ig.

Alu- és rézcsövekhez speciális szerszám ajánlott. A komolyabb modellek használhatóak ipari jellegű munkavégzések esetén is. A webshopban fellelhető darabok mindegyike magas minőséget képvisel, ennek következtében szavatolt a komfortos használat, akárcsak az időtállóság.

A multifunkciósokkal bármilyen alapanyag kezelhető, a réz és alumínium mellett, a vas, de a műanyag is. Mindegyik ilyen jellegű kéziszerszám kisméretű, nem igényel nagy helyet a tárolása és a szállítása is problémamentes. A jól megválasztott csővágó, megfelelő karbantartás mellett, évtizedekig meghibásodás nélkül alkalmazható.