A Layher gurulós állványok biztonságosak

Bizonyos munkálatokat csak állványokon állva lehet elvégezni. Ne is próbáljunk másképp kivitelezni az ilyen feladatokat, mert egyáltalán nem biztonságos ötlet!

A gurulós állványok között is akadnak prémium modellek, amelyek nagyon sokoldalúan és praktikusan használhatóak. Az egyszerűbb modellek az otthoni használat esetében is jól jöhetnek. Az ereszek rendszeresen el szoktak tömődni.

Ezeknek lényegyesen könnyebb a takarítása egy gurulós állványról, mint létráról, ráadásul biztonságosabb is. Viszont a külső, illetve a belső felújítási munkálatok során is nagy hasznát vehetjük ezeknek a remek szerkezeteknek, amelyek nagyobb erőfeszítés nélkül mozgathatóak egyik helyről a másikra, ha engedik a körülmények.

Természetesen egyenletes, szilárd talajra van szükség, különben csökken a biztonság a gurulós állványok használata közben. Hogyha ferdén áll vagy a laza talaj miatt megsüllyed, akkor fel is borulhat. A gurulós állványok kerekeit minden alkalommal rögzíteni kell, hogy ne mozdulhassanak el. Szintén a biztonság miatt csúszásgátló bevonattal lettek ellátva.