A nyakbaakasztó nemcsak olcsó, de nagyszerű is

Mind a nagyobb cégeknél, mind a kisebb vállalkozásoknál evidens a jó kapcsolatok ápolása, legyen szó a kollégákról vagy az ügyfelekről. A kellemes hangulat kialakításához a szép gesztusok sokban hozzájárulnak, mint például a megfelelően kiválasztott reklámajándék.

A nyakbaakasztó egyrészt költséghatékony, másrészt praktikus meglepetés, ezért, ha esedékes a munkatársak megajándékozása, mindenképpen érdemes elgondolkodni ezen az opción is. De miben áll ez a rendkívül egyszerű, mégis hasznos tárgy nagyszerűsége?

Először is, a nyakbaakasztó nem szezonális ajándék, így akkor adhatja át a kollégáknak, amikor a helyzet indokolttá teszi. Remekül alkalmazható nemcsak konferenciákon, de a nyári bulis időszakban is, a fesztiválokon.

Mivel a nyakbaakasztó viselése közben állandóan szem előtt van, így nagyon előnyös, ha a velünk kapcsolatos információkat, mint például a nevünket vagy a beosztásunkat, szeretnénk tudatni a társainkkal. Azoknak pedig, akik folyton elhagyják a kulcsaikat, szintén remek segítséget nyújthat ez a célszerű eszköz.