A Police karóra egyszerre stramm és alkalmi

A 80’-as évek Amerikája olyan időszak volt, ami divat tekintetében tele volt izgalmas újításokkal, merész és markáns stílusjegyekkel, sőt, polgárpukkasztó, kihívó trendekkel. Ebben az érában tevékenykedett az a testvérpár, akiknek a nevéhez köthetjük a Police karóra megjelenését.

A kezdetben családi vállalkozásként működő cég napszemüvegek kivitelezésével foglalkozott, de a hihetetlen népszerűség láttán terjeszkedni kezdtek és új termékeket dobtak a piacra. Így született meg a Police karóra is, ami villámgyorsan elnyerte a nagyérdemű tetszését.

Miért? A válasz roppant egyszerű! Ez tipikusan az a márka, ami a megfizethetőség keretein belül olyan minőséget prezentál, ami prémium színvonalat kölcsönöz a termékeknek. A Police karóra nemcsak jutányos és praktikus, de a dizájnja is szemet gyönyörködtető, olyan darab, ami méltán válik a figyelem középpontjává.

Ha egy strapabíró darabra vágyik, ami egyaránt megállja a helyét a hétköznapokban és az ünnepi alkalmakon is, megtalálta a Police karóra képében.