A rendkívüli hatással bíró szelén és jód

A szervezet egészsége érdekében nagyon fontos, hogy minden szükséges vitamint megkapjon. Emiatt a hormonokat is szükséges egyenlő szinten tartani, azonban a nők esetében ez nem olyan egyszerű. Elengedhetetlen a természetes progeszteron bevitele, amennyiben valóban azt szeretné, hogy egyáltalán ne legyenek panaszai ezen a téren. Figyelembe kell vennie az egészséges és változatos táplálkozást, ami mellett szükséges mozgást is végezni. Csakis ezek mellett ajánlott a természetes progeszteron beszedése, hogy a hiányzó vitaminokat pótolja.

A Wise Tree Naturals honlapján bővebben utána olvashat a terméknek, ami mindössze néhány ezresért beszerezhető. Lényegében véve, ciklusbarát krémmel megoldható a természetes progeszteron pótlása. Tény, hogy lehetne kapszula formájába is helyettesíteni, azonban úgy sokkal jobban hasonlítana gyógyszerre, míg így krém formában ezt talán nem lehet annyira érezni.

Mindössze annyi a feladata, hogy egy-két pumpálással a kezébe helyezi a krémet, majd felviszi azt az alkarjára. Mivel ott vékonyabb a bőr, sokkal hamarabb felszívódik és így a hatást is gyorsabban fogja érezni. Persze sok esetben a pajzsmirigy helytelen működése is okozhat kellemetlen tüneteket, ami a hormonháztartáshoz tartozik.

Biztosra veheti, hogy a szelén és jód kapszula állandó jelleggel az ilyen panaszokat sikeresen enyhíti. Nem hiába alkalmazzák már több évtizede az orvostudományban, hiszen a pajzsmirigy működésénél remekül fejti ki az előnyös hatásait. Szerencsére beszerezhető a szelén és jód a Wise Tree Naturals honlapjáról. Persze ez a termék sem helyettesíti a megfelelő táplálkozást és a mindennapi sportot, mindössze kiegészíti azt. Az ajánlott napi mennyiséget nem szabad átlépni, ami minden esetben 1-2 kapszula. Lehetőleg ezt éhgyomorra vegye be, bő folyadékkal, hogy a szelén és jód megfelelően hasson a szervezetben! Továbbá, ezen a felületen nemcsak megrendelheti a terméket, hanem még az összetevőket is megtekintheti. Így megtudhatja, hogy egészen pontosan miből is tevődik össze az eredményes készítmény.