A vízálló laminált padló feldobja a fürdőszobát

Hogyha a padló nedvességet kap, akkor felpúposodik, hézagok keletkeznek az illesztéseknél és valószínűleg egy elég kellemetlen munka vár ránk ismét. Mindez megelőzhető a vízálló laminált padló használatával.

Természetesen nem feltétlenül kell minden helyiségben ilyet használnunk. Abból nem lesz baj, ha véletlenül kiborul egy pohár víz, mert ha gyorsan feltöröljük, akkor nem sérül a laminált padló anyaga.

Azonban egy fürdőszobában, már kifejezetten előnyös a vízállóváltozat használata. Itt sokkal nagyobb a páratartalom és a zuhanyból általában nedves lábbal lépünk ki, ráadásul nem az lesz az első dolgunk, hogy feltörölgessük a padlóra csepegett vizet.

Ezért inkább a vízálló laminált padló lesz a jó választás, ugyanúgy a konyhák esetében is remek választás lehet, mivel nemcsak sokkal ellenállóbb, hanem nagyon jól mutat. Természetesebb hangulatot áraszt, mint a rideg járólapok. A vízálló laminált padló nagyon sokféle modellben kapható. A 2jepetto.hu bővelkedik a választékban ezen típus terén is.