A wellness alapja az infraszauna

Nagyon fontos, hogy tudjunk időt szánni az olyan apróságokra, mint a megfelelő kikapcsolódás, hiszen a mai rohanó világban valahol ki kell engednünk a gőzt. Ezt a nyugalmat egy infraszauna tökéletesen megteremtheti számunkra. Ezekről a wellness szerkezetekről annyit érdemes tudni elsősorban, hogy különböző méretezésben készültek, amelyek a férőhelyek számától függenek.

Érdemes végiggondolni, hogy mennyi helyünk van a szobában, de ha a legkisebb méretűt választjuk, például a 2 személyes modellt, azzal is remekül elérhetjük a kívánt nyugalom állapotát. Ugyanis működésben és teljesítményben semmiféle különbséget nem vélhetünk felfedezni az infraszauna modellek között.

Minden szerkezet elején találunk majd egy érintőpanelt, amivel a működési időkorlátot, valamint a megfelelő hőmérsékletet beállíthatjuk a használat előtt. Egy kisebb, vagyis 2 személyes infraszauna olykor még kényelmesebb is lehet egyedüli használat esetén, mivel nem érezzük magunkat olyan nagyon egyedül, ha szűkebb térben vagyunk.