AHAVA testápoló kevesebb pénzért

Bőrünk komfortérzete csak megfelelő ápolás mellett marad meg, ha ezt elhanyagoljuk, akkor kiszáradhat, kellemetlen érzésünk lehet. De egy olyan minőségi, természetes eredetű produktum, mint az AHAVA testápoló, azonnal enyhíti a bőrszárazság tüneteit és visszaadja annak puhaságát.

Az ahavashop.hu netes drogéria készletén felfedezhető Dermud AHAVA testápoló intenzíven táplálja és nyugtatja a száraz és érzékeny felhámot. Hosszantartó hidratáló hatással rendelkezik. Használatának gyakoriságát a bőr igényeinek megfelelően szükséges kialakítani. Összetevői között megtalálható a Holt-tenger regeneráló kivonata és iszapja is. Jutányos áron vásárolható meg most a termék, 2280 Forinttal olcsóbban, mint az eredeti ára volt.

Így még jobb befektetésnek számít, hiszen kevesebb pénzért juthatunk hozzá egy igazán színvonalas készítményhez, ami nagy hasznunkra lehet. Az AHAVA testápoló 250 ml kiszerelésben kapható és mivel viszonylag kevés kell belőle, hosszú ideig elég lesz. Célszerű minőségi produktumokkal ápolni a bőrünket minden nap.