Aluminium PLA a fémes ragyogásért

Szeretnéd, ha a háromdimenziós nyomtatás eredménye fémes látványt nyújtana? Ennek ma már semmi akadálya! Az aluminium PLA valódi fémes megjelenést és illatot kölcsönöz a 3D nyomtatásnak. A szál finom alumínium szövetet tartalmaz. Ennek ellenére majdnem ugyanolyan könnyű vele dolgozni, mint a hagyományos PLA filamenttel.

Az aluminium PLA egy fémszál, de nem lehet polírozni, mint néhány más rézszálat. Ez természetesen nem változtat azon a tényen, hogy szép készítményeket eredményez. A szál kb 10-15% alumíniumot tartalmaz, ami elég magas ahhoz, hogy a 3D nyomtatott alkatrész fémes felületet kapjon anélkül, hogy az a könnyű használat vagy a szilárdság rovására menne. A filanora.hu webshopban versenyképes áron szerezheted be ezt a filamentet.

Milyen előnyökhöz juthatsz vele? Elsőnek ott van az ár és a minőség kiváló aránya, amit a jó rétegtapadás követ. Másodszor, az aluminium PLA gyönyörű nyomtatási eredményeket és színeket produkál, szinte minden 3D nyomtatóval kompatibilis. Használd Te is a valósághű fém kinézetű alkatrészek létrehozásához!