Az 5 literes bojler beüzemelése

Villanybojlerek esetében kétféle típus különböztethető meg. Létezik szabad kifolyású illetve zárt rendszerű. Az FTA jelzéssel ellátott berendezések az előbbi csoporthoz tartoznak. A Hajdu FTA 5 literes bojler bekötése leginkább azoknál a háztartásoknál ajánlott, ahol a mosogatásra használt meleg víz csekély mértékű, ugyanis ez a legkisebb megvásárolható tartályméret.

A bojler-javitas.hu vízvezeték szerelő szakembereinek nem jelenthet gondot a Hajdu FTA 5 literes bojler bekötése, ami valójában egy alsó elhelyezésű villanybojler, tehát általában a mosogató tálca alá kerül beszerelésre.

Ennek a típusnak a megfelelő üzemeltetéséhez nem szabad hagyományos csaptelepet alkalmazni. Mivel a bojler műanyag víztartálya nem kerülhet nyomás alá, ezért speciális csapra van szükség.

A Hajdu FTA 5 literes bojler bekötése hozzáértő szerelő nélkül is kivitelezhető, hiszen a kicsi űrtartalmú Hajdú vízmelegítők általában gyári vezetékekkel és dugvillával vannak ellátva. Vészhelyzet vagy tanácstalanság esetén bármikor hívható a segítség.