Az egyik legkedveltebb édesség a fagylalt.

A hatalmas nyári melegben semmi nem tud olyan kellemesen lehűteni, mint ez az édes finomság. Népszerűségét a változatos ízeinek és hűsítő hatásának köszönheti már sok éve.

Nem lehet megunni, mert ha már az egyik ízből nem tudunk többet lenyomni a torkunkon, akkor még ott vár legalább harminc másik és ezek nemcsak a szokásos mogyorós, csokis, vaníliás íz-világot képviselik. Az igazán fincsi fagylaltok kézműves eljárással készülnek, rengeteg friss gyümölcs felhasználásával.

Szinte érezhetjük a sárgadinnye igazi zamatát minden nyalásnál vagy a sárkánygyümölcs egzotikus ízét, hogyha éppen arra esik a választásunk. Sokan azt sem tudják, hogy mi fán terem ez a különleges gyümölcs, nemhogy még fagylalt is készül belőle. Pedig a Hisztéria Fagylalt nagykereskedés tökéletesítette a receptet és többek között ezt is megkóstolhatjuk.

Ha már eljutottunk idáig, akkor a sajttortás változatot bűn lenne kihagyni. Az odaadás amivel a Hisztéria Fagylalt csapata a termékeit készíti, sajnos manapság már igazán ritka, ezét mindenképp ki kell próbálni!