Az elegáns megjelenésű plasztikkártya

Míg régebben az azonosításra, jogosultságok megállapítására ellenőrzésére papíralapú eszközöket használtak az emberek, mára bizony nagyot változott a világ. Az azonosításra új utakat találtak, hiszen megjelent a tartós és biztonságos plasztikkártya, ami minden területen elfogadottá vált. Ezek egyszerűbb változatai csak szöveges, nyomtatott azonosítási információkkal szolgálnak, tartalmazhatják a jogosult nevét, adatait, fotóját, valamint a beosztását.

A plasztikkártya felületén lévő mágnescsík, a beépített chip és az új RFID azonosítás lehetősége gyors digitális kommunikációt tesz lehetővé a kártya és az annak adatait feldolgozó számítástechnikai eszközök között. Ezek az intelligens azonosítási eszközök nem csupán jóval strapabíróbbak, mint a papíralapú társaik, de új távlatot nyitottak a mágnes-, chip kártyák felhasználásának területén. Ezek mellett, a plasztikkártya elegáns és igazán hatékony felhasználást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően, versenyelőnyt biztosít a kártyát alkalmazó intézményeknek, vállalkozásoknak.

Hol rendelhető plasztikkártya készítés?

Nagyon fontos, hogy olyan helyről rendeljük meg a plasztikkártyát, ahol minőségi darabokat adnak ki a kezükből a szakemberek. A plasztikkartya-online.hu weboldalon megismerhetünk egy megbízható vállalkozást, aminek munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Általuk a plasztikkártya készítés profi módon történik. Nagy szakmai tudással zajlanak a tervezés, a grafikai előkészítés, a nyomtatás, a perszonalizálás, illetve a kártyák szupportjával kapcsolatos szolgáltatások.

Speciális műanyag-plasztik lapokra történik a nyomtatás, nyomdaipari eljárásokkal. Plasztikkártya készítés előtt, a tapasztalt grafikusok segítenek a megrendelőknek a kialakításban, a leginkább célravezető design megtalálásában, ha erre szükség van. Ugyanakkor, szívesen befogadnak kész terveket, félkész grafikai ötleteket is, tehát segítenek megvalósítani a megrendelő elképzeléseit. Lehetőség van a plasztikkártya készítés során arra, hogy vonalkóddal, mágnescsíkkal lássák el, de chipes változatokat is lehet rendelni a szakemberektől.