Az elegáns megjelenésű plasztikkártya

Míg régebben az azonosításra, jogosultságok megállapítására ellenőrzésére papíralapú eszközöket használtak az emberek, mára bizony nagyot változott a világ. Az azonosításra új utakat találtak, hiszen megjelent a tartós és biztonságos plasztikkártya, ami minden területen elfogadottá vált. Ezek egyszerűbb változatai csak szöveges, nyomtatott azonosítási információkkal szolgálnak, tartalmazhatják a jogosult nevét, adatait, fotóját, valamint a beosztását. A plasztikkártya felületén lévő mágnescsík, a beépített chip és az új RFID azonosítás lehetősége gyors digitális kommunikációt tesz lehetővé a kártya és az annak adatait feldolgozó számítástechnikai eszközök között.

Ezek az intelligens azonosítási eszközök nem csupán jóval strapabíróbbak, mint a papíralapú társaik, de új távlatot nyitottak a mágnes-, chip kártyák felhasználásának területén. Ezek mellett, a plasztikkártya elegáns és igazán hatékony felhasználást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően, versenyelőnyt biztosít a kártyát alkalmazó intézményeknek, vállalkozásoknak. A plasztikkártya további előnye, hogy egyedülállóan, exkluzív módon képviseli a tulajdonosát vagy annak vállalatát.

Úgy az üzleti, mint a magánszférában rendkívül népszerű, amit széles felhasználhatóságának, időtállóságának és praktikus kezelhetőségének köszönhet. Mindannyian észrevehettük, hogy a különböző célokat szolgáló plasztikkártya típusok bizony jelen vannak a mindennapi életünkben. Használják ezeket a személyes adatok nyilvántartására, tranzakciók lebonyolítására és egyéb üzleti célokra egyaránt. A kártyákat különlegessé teszi az egyedileg megtervezett grafika és a masszív műanyag hordozófelület összhatása.

Könnyen kezelhető, tartós, akár extrém körülmények között is használható. Előnyei közé tartozik ugyanis, hogy vízben nem ázik le a nyomat, de az szintén, hogy nem szakad, nem törik és nem gyűrődik. Ezek mellett, több módon is megszemélyesíthető. Voltaképpen a plasztikkártya kiváló eszköz mágnescsík, RFID technológiák alkalmazásával beléptető, nyilvántartó rendszerek, személyazonosítás korszerű megoldásához.

Ugyanakkor, a plasztikkártya nagyszerű kisebb üzletek, rendezvények, sport- és szabadidő klubok vendégeivel történő kapcsolattartásra. Azoknak az épületeknek az esetében, ahol fontos a belépési jogosultságok pontos kezelése, mint például a bankok vagy hotelek, az ajtók nyitására használt kártya elengedhetetlen. Ennek másik előnye, hogy pontos képet kaphatunk arról, miszerint a kártyatulajdonos hol, mikor és mennyi ideig tartózkodott.

Hol rendelhető plasztikkártya készítés?

Nagyon fontos, hogy olyan helyről rendeljük meg a plasztikkártyát, ahol minőségi darabokat adnak ki a kezükből a szakemberek. A plasztikkartya-online.hu weboldalon megismerhetünk egy megbízható vállalkozást, aminek munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Általuk a plasztikkártya készítés profi módon történik. Nagy szakmai tudással zajlanak a tervezés, a grafikai előkészítés, a nyomtatás, a perszonalizálás, illetve a kártyák szupportjával kapcsolatos szolgáltatások.

Speciális műanyag-plasztik lapokra történik a nyomtatás, nyomdaipari eljárásokkal. Plasztikkártya készítés előtt, a tapasztalt grafikusok segítenek a megrendelőknek a kialakításban, a leginkább célravezető design megtalálásában, ha erre szükség van. Ugyanakkor, szívesen befogadnak kész terveket, félkész grafikai ötleteket is, tehát segítenek megvalósítani a megrendelő elképzeléseit. Lehetőség van a plasztikkártya készítés során arra, hogy vonalkóddal, mágnescsíkkal lássák el, de chipes változatokat is lehet rendelni a szakemberektől.

Azért ideális választás ez a cég, mert már több éve foglalkozik különféle kártyák tervezésével, grafikai előkészítésével, nyomtatásával, perszonalizálásával, valamint a kártyák szupportjával, kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával. Tulajdonképpen, a plasztikkártya készítés során alkalmazott eljárás nyomdaipari, azzal a különbséggel, hogy itt nem papír, hanem speciális műanyag lapokra történik a nyomtatás. Ha nagy példányszámú rendelést kapnak, akkor ofszet nyomdagépeken végzik a kártyák grafikai kialakítását a szakemberek.

Bizonyos példányszám fölött ugyanis ez a legköltséghatékonyabb megoldás. A digitális gépek folyamatos fejlődése lehetővé teszi kiváló minőségben és színhűséggel a műanyagra történő közvetlen nyomtatást. Ezért kisebb példányszámok esetében, ami lehet néhány ezer darab, a plasztikkártya készítés digitális nyomdagéppel a legkedvezőbb. A cég munkatársai, igény szerint elvégzik a chip programozását és különböző adatokkal, azonosító kódokkal való feltöltését is. Korszerű, versenyképes megoldásokkal várják a megrendelőket, A-tól Z-ig elvégzik a plasztikkártya készítés minden lépését.

Ha Önnek szüksége van ilyen kártyákra, akkor érdemes árajánlatot kérnie a szakértőktől. Ezt könnyen megteheti a plasztikkartya-online.hu weboldalon. Ne feledje, hogy mai modern világunkban a plasztikkártya térhódítása megállíthatatlannak tűnik és Magyarországon is egyre több vállalkozás, szervezet ad ki ilyen típusú terméket! Ha kérdése volna a plasztikkártya készítés tekintetében, azt a szakemberek megválaszolják.