Az ePénztárgép app fő előnyei összefoglalva

ePénztárgép app
ePénztárgép app

Az ePénztárgép applikáció rendkívül sokoldalú eszköz, ami jelentős mértékben képes növelni a vállalkozásod hatékonyságát. A különböző funkcióinak köszönhetően, nemcsak a pénzügyi tranzakciókat teszi gyorsabbá és egyszerűbbé, hanem hozzájárul a pontosabb készletgazdálkodáshoz és az NTAK adatszolgáltatás elvárásainak szintén megfelel. A cmo.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod.

Mindezek mellett pedig, további információkat gyűjthetsz az applikáció telepítéséről és használatáról az oldalon, hogy a lehető legtöbbet hozd ki ebből a modern fizetési megoldásból. Most pedig lássuk, milyen jellemzőkkel teszi hatékonyabbá az ePénztárgép app a vállalkozásod működését!

Egyszerű telepítés és használat

Az ePénztárgép alkalmazás Android 9 vagy annál magasabb verziójú eszközökre telepíthető, legyen szó mobiltelefonról vagy éppen tabletről. Mivel itt már meglévő eszközök is szóba kerülhetnek, ezért nem kell külön készülékekbe beruháznod, ami jelentős megtakarítást eredményezhet. A telepítés gyors és zökkenőmentes.

A szoftver a Google Play áruházból tölthető le teljesen ingyen, ami lehetővé teszi, hogy könnyen hozzájuthass és használhasd. Természetesen ahhoz, hogy aktiválni tudd, kell egy szerződés, amit a CMO-val fogsz kötni. Ennek részleteiről a szakemberek nyújtanak konkrét tájékoztatást.

Kiegészítő eszközökkel bővíthető

Az applikáció önmagában is képes teljes értékű pénztárgépként funkcionálni, ha azt egy támogatott adóügyi nyomtatóval párosítod. Emellett, speciális kiegészítők beszerzésével, mint például a SaltPay A920 Pro bankkártya terminál, az app képes bankkártyás fizetések kezelésére, nyugta és számla nyomtatására, a terminál saját nyomtatóján keresztül. Amennyiben valóban egyszerű és gyors, nem mellesleg pedig kellően költséghatékony fizetési rendszert szeretnél összeállítani, akkor ahhoz mindent megtalálsz egy helyen.

NTAK adatküldési opció

Minden vendéglátóhelynek különösen fontos az NTAK adatküldési kötelezettség teljesítése. Ennek elmulasztása komoly büntetéseket von maga után, ezért nem érdemes trükközni vele. Az ePénztárgép applikáció ezt a folyamatot is automatizálja, lehetővé téve az adatok egyszerű és gyors továbbítását az illetékes hatóságok felé, mindezt úgy, hogy nem kell külön dolgoznod vele. Ez a funkcionalitás kiválóan integrálható a meglévő rendszerekkel is.

Cikkelemes értékesítés támogatása

A cikkelemes értékesítési funkció kiemelkedő jellemzője az alkalmazásnak, aminek a segítségével részletesen nyomon követheted minden terméked és szolgáltatásod forgalmát. Ez különösen hasznos, amennyiben szeretnéd folyamosan szemmel tartani a készleteid állapotát vagy részletes eladási statisztikákat kívánsz vezetni. Az adatok a felhőalapú szolgáltatásból szinte akárhonnan lekérhetőek, így erre könnyen építhetsz további statisztikai rendszereket, amikkel optimalizálhatod az üzlet hatékonyságát és egyben növelheted a bevételeidet.

Bluetooth kapcsolat a meglévő pénztárgéppel

Az ePénztárgép alkalmazás képes Bluetooth-on keresztül kapcsolódni a meglévő online pénztárgépekhez, amilyen például a Cashbox Base (A240), Fiscat Neon+ (A241) CashCube, így bővítve azok funkcionalitását. Ez a flexibilitás lehetővé teszi, hogy felhasználóként, a már meglévő hardvereszközeidet is maximálisan kihasználhasd, miközben új technológiai lehetőségeket is integrálsz.