Cicaplast gél B5 vitaminnal és glicerinnel

A La Roche-Posay termékeknek számos jótékony hatása van az arcunkra használat közben. A Cicaplast gél B5 formulája hipoallergén, így érzékeny bőrön is használható, beleértve a 3 hónaposnál idősebb csecsemőket, illetve a rákkezelés alatt álló betegeket is.

A Cicaplast gél B5 formulájával egészségesebb érzetű bőrt hoz létre, ami képes megtartani a nedvességet és hidratált maradni olyan összetevőkkel, mint a pathenol, ami támogatja a gyógyulási folyamatokat. Érzékenyebbeknek ez a termék segít megnyugtatni az irritáltsággal összefüggő kiszáradást, bőrpírt, feszülést, illetve viszketést, miközben hozzájárul a védőréteg erősítéséhez, hogy jobban tolerálja a külső agresszorokat.

A cink és mangán antibakteriális szerek és képesek csökkenteni a külső agresszorok hatását, például a szennyeződést, ami gyulladást, illetve pattanásokat okozhat. Így gátolja a hegesedés megjelenését. Az olyan összetevőkkel, mint a glicerin, valamint a madecassoside, a Cicaplast gél B5 vitaminnal teli készítmény igazi varázsszer!