Csavarmentes polc profin kivitelezve

Minél könnyebben át lehet telepíteni, annál jobb! A csavarmentes polc tervezői ezt az alapelvet tartották szem előtt és ennek köszönhetően született meg ez a remek tároló rendszer. Nincs idő az összeállítással és a szétszereléssel babrálni. Előre gyártott elemek állnak az egyediaceltermek.hu szakemberei rendelkezésére. Éppen ezért, gyorsan és egyszerűen történik a csavarmentes polc felállítása.

A kivitelezés bármilyen igény szerint megoldható, hiszen rendkívül sokoldalú rendszerről van szó. A tárolódási módok között egy egész kifinomult megoldásnak számít, mert nagy hozzáférhetőséget biztosít, nem beszélve a hely kihasználásáról.

A raktármunkásoknak sokkal könnyebb dolguk van az ilyen környezetben, ami elengedhetetlen a hatékony munka érdekében. A csavarmentes polc előnyei egyértelműek már első ránézésre.

Nincs szükség felesleges alkatrészekre, amelyekkel csak a bonyodalom van a szereléskor. Minél kevesebb, annál jobb és annál egyszerűbb, ez a csavarmentes polc! Az automatizált gyártástechnológiának köszönhetően, egységes minőségű termék lett a végeredmény.