Élvezetes időtöltést garantál az Anna királynő bosszúja

Varázsolja az otthonába a nosztalgia egy darabját és építse meg a saját hadihajóját! Ehhez nem lesz szüksége ragasztóra sem, mert mindent kivághat, hajtogathat és összeilleszthet. A végeredmény pedig garantáltan gyönyörű lesz. Az Anna királynő bosszúja 3D puzzle, ami teljes hozzáférést biztosít az Óceán rejtett oldalához. Az 1710-ben Angliában épített és vízre bocsátott járművet eredetileg a királyi haditengerészet használta.

A hajó később francia fogságba került és rabszolgahajóként használták, amíg 1717-ben kalózok elrabolták. A modellben 15 LED égő is található, így a játék még valósághűbb és titokzatosabb lesz. A lámpavezetékek a telepítés során rögzíthetőek. A puzzle 308 eleme kartonpapírból és polisztirol habbból készült. Ezekre számok vannak nyomtatva, hogy könnyen összeszerelhetőek legyen.

Az Anna királynő bosszúja megépítése nemcsak szórakoztató lesz, hanem tartalmas időtöltés emlékévé is válik. Ezen kívül értékes ajándék is lehet, amit születésnapokra, ünnepekre, karácsonyra és házavatóra is adhatunk.