Eredeti kézműves húsvéti sonka

Ki gondolta volna, hogy nem a sarki hentesboltból fogja beszerezni az ünnepi menüt? A húsvéti sonka egyszerűen megrendelhető az internetről is, a kolbaszaruhaz.hu weboldalnak köszönhetően.

Sokakban megfogalmazódhat a kérdés, hogy mivel jobb ez, mint az egyszerű bolti változat. Az olyan népszerű termékek, mint a húsvéti sonka nagy átalakuláson ment keresztül az évtizedek alatt. Volt idő, amikor mindenki saját magának csinálta, mivel dédapáink idejében mindenhol disznót vágtak az emberek.

Most már sokkal nagyobbak lettek a fogyasztói igények, a városokban nem fog senki disznótort csinálni. Ezért kerüljük az olyan húsvéti sonkát, amit a szupermarketekből vásárolhatunk, mert ezek gyakran fel vannak fújva sóoldattal.

Jellemzően agyon szokták sózni ezeket a húsokat, ízük pedig alig van, nem úgy, mint a kézműves húsvéti sonkának, ami hagyományos eljárással készül és páratlanul finom íze van. Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni és biztosan nem fogunk csalódni a kolbaszaruhaz.hu termékeiben, mivel kiváló alapanyagokból készülnek!