Fiatalító hatásúak a lifting kozmetikumok

Ahhoz, hogy sokáig megőrizzük bőrünk fiatalságát, elengedhetetlenül fontos a rendszeres arcápolás, mivel ezzel hatékonyan késleltethetjük a ráncok megjelenését, továbbá megelőzhetjük a pigmentfoltok kialakulását.

Rendkívül jó hatással bírnak a különböző lifting krémek, hiszen segítenek a meglévő ráncok feltöltésében, simítják, rugalmassá varázsolják az arcbőrt. 50 éves kor felett mindenképp ajánlott a ránctalanító krémek rendszeres használata. Ebben a korban az arcbőrnek már nemcsak a hidratálásra, hanem fontos tápanyagokra és a megfelelő korrigálásra is szüksége van.

A lifting arckrémek használatával csökkenthetjük a ráncok elmélyülését, az éjszakai krém és a megfelelő szemránckrém együttes alkalmazásával sokat tehetünk a jól ápoltság, a fiatalos, fitt arcbőr megőrzéséért.

Holt-tengeri hatóanyagokat tartalmazó lifting kozmetikumok rendkívül jó hatásúak, a többnyire természetes összetevőknek köszönhetően kímélik az arcbőrt és a káros UV sugárzás, az infravörös sugárzás öregítő hatásai ellen biztosítják a szükséges fényvédelmet.