Finom ízű vegán fehérjepor

Az aminosavak jelenléte nagyon fontos a sporttáplálkozásban, azonban nem mindenkinek tolerálja a szervezete az állati eredetű fehérjéket.

Számukra lett kifejlesztve a vegán fehérjepor, aminek fogyasztása nem produkál kellemetlen problémákat. Vanília-banán és csokoládé-praliné ízesítésben kapható a 100%-os Plant Protein termék a scitecgyor.hu webshopban, ami egy növényi alapú formula és még laktóz-mentes is. Gluténmentes, rendkívül tiszta borsófehérje izolátumból készítik. Ízletes turmix készíthető belőle, mivel édes és krémes. Kifejezetten finom a vegán fehérjepor felhasználásával előállított turmix. 21 gramm magas minőségű fehérjével adagonként, ez a formula kiváló edzés előtti energizáló, valamint edzés utáni regeneráló.

A webáruház honlapján mindent meg lehet tudni a termék összetételéről, de a felhasználási javaslatok is precízen le vannak írva. Jelenleg 5%-os kedvezménnyel szerezhető be a vegán fehérjepor, tehát érdemes minél hamarabb megrendelni. Ugyanakkor, a többi terméket is tekintse meg a webáruházban!