Fogpótlás Budapest: a korszerű phi-tech módszer

A phi-tech egy 21. századi, igazán modern technológia a fogászatban. A segítségével a tökéletes eredménnyel végződő fogpótlás Budapest városában nem egy vágyálom, hanem a valóság. De igazából miről is van szó? Sajnos sokan megtapasztalták, hogy a fémvázas hidak és koronák, illetve a porcelán műfogak nem minden esetben bizonyulnak tökéletesnek.

Helyettük a cirkónium-oxidos megoldásokat érdemes választani, amik nem csupán tartósak, de roppant esztétikusak is. A phi-tech fogpótlás Budapest településén azért is kiváló, mert a koronák és hidak precízek, tökéletesen illeszkednek a foghoz és hibátlanul záródnak.

A fém helyett egy a féméhez hasonló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, úgynevezett cirkónium-oxid kerámiából készül a korona vagy a híd váza. A műfog már az anyagában is a fog színéhez hasonló, garantálva ezáltal a maximális esztétikát. A fogpótlás Budapest városában tehát egy magas minőségű szolgáltatás, amit bátran igényelhetnek azok, akik mindig is egy elbűvölő és magabiztosságot kölcsönző mosolyra vágytak.