Fogyasztásmérés biztonságosan és kényelmesen

Intelligens fali dugó, ami szemmel tartja az energiafelhasználást a háztartásunkban és a segítségével optimalizálhatjuk az eszközeinket? A Fibaro terméke biztosítja mindezt, illetve ennél lényegesen többet is, mivel a fogyasztásmérés további kényelmi és biztonsági funkciókkal egészül ki.

A világ bármelyik pontjáról egyszerűen irányíthatjuk az elektronikai kellékeinket és figyelemmel kísérhetjük a működésüket, továbbá a fogyasztásmérés jóvoltából beazonosíthatjuk a legtöbbet fogyasztó elemeket. Néhány kattintással beállíthatjuk, hogy a pirítós mikor készüljön el, illetve a mosógép mikorra fejezze be a mosási programot. Ami pedig a legfontosabb, hogy az intelligens termék segítségével a gyermekek sem kerülhetnek veszélybe a kíváncsiságuk révén.

A fogyasztásmérés ugyanis úgy zajlik, hogy egy speciálisan erre tervezett sapka még a legelszántabb apró felfedezőket is megvédi a bajtól. Mi pedig a legteljesebb nyugalommal élvezhetjük a kényelmi funkciókat és kísérhetjük figyelemmel az otthonunkban zajló elektronikai folyamatokat.