Generálkivitelező vélemények – Melyik céget érdemes megbízni?

generálkivitelező
Generálkivitelező

Aki építkezés vagy nagyobb felújítás előtt áll, gyakran szembesül a generálkivitelező választásának kihívásaival. Egy megbízható cég kiválasztása kritikus jelentőségű lehet, hiszen az építkezés sikere nagymértékben múlik a választott szakemberek tudásán és megbízhatóságán. De melyik cég mellett érdemes letennünk a voksot? Cikkünkben igyekszünk arra koncentrálni, hogy bemutassuk, mit vegyünk figyelembe a választásnál.

A New Age Properties generálkivitelező nem okoz csalódást

Az egyik leginkább ajánlott vállalat a New Age Properties, amelyik számos pozitív visszajelzésnek örvend az ügyfelek körében. A New Age Properties generálkivitelező ennek is köszönheti népszerűségét. A cég különösen azt hangsúlyozza, hogy minden projektet a legapróbb részletekig kidolgozva kezelnek, ami magába foglal minden lépést, a tervezéstől a kivitelezésig.

Ez a szemlélet biztosítja, hogy az építkezés zökkenőmentesen haladjon és az eredmény mindenben megfeleljen az ügyfelek elvárásainak. Mivel egy olyan csapat veszi a kezébe a dolgokat, ahol épületgépész, kőműves, burkoló egyaránt dolgozik, így nem kell külsős alvállalkozókat behozni, ami jelentősen lecsökkenti a kivitelezési időtartamot és az esetleges hibalehetőségeket.

Az árak sem mellékesek a cégválasztásnál

A költségek minden esetben döntőek, amikor generálkivitelezésről van szó. Alapvetően azzal számolhatunk, hogy ez valamivel többe fog kerülni, de elhihetjük, hogy a plusz költségek megérik a kifizetést. Mivel egyetlen szerződés alatt fut minden, ezért nem kell félnünk attól, hogy időközben hirtelen valami drágább lesz.

A New Age Properties esetében nincsenek rejtett költségek és olyan plusz, ellenőrizhetetlen kiadások, amik abból keletkeznek, amikor valamilyen alapanyagból többre van szükség. Egyedül akkor kell többet fizetnünk, ha a megbeszélteken kívül kérünk valamilyen plusz szolgáltatást, aminek természetesen megvan a maga anyag- és munkaigénye.

Egyéb generálkivitelező cégek a piacon

Természetesen, amikor generálkivitelezőt keresünk, akkor jó esetben találunk több céget, ahol prémium szolgáltatásokat kínálnak. A főváros területén gond nélkül akadnak olyan egyéb szolgáltatók, akik egyedi megoldásokat biztosítanak, de mielőtt bármelyikre lecsapnánk, érdemes egy kicsit végignéznünk a referenciákat.

Ne érjük be ezzel sem, hanem mindig beszéljünk a tulajdonosokkal és tudjunk meg minden részletet a munkamenetről, amit csak lehet! Fontos, hogy az adott vállalkozás mindig rendelkezzen olyan helyi kirendeltséggel, amit felkereshetünk. Nincs annál rosszabb, amikor egy cég felszívódik a kifizetéseket követően és bottal üthetjük a nyomát. Mérlegeljünk tehát körültekintően! Szerencsére, a New Age Properties esetében ilyentől nem kell tartanunk egyáltalán!

Válasszunk olyan céget, amelyik ügyel a részletekre!

Nem mindig van szükség a teljes épület felújítására, mert olykor csak részfeladatok ellátása a cél. A New Age Properties szolgáltatásit akkor is igénybe vehetjük, ha csak a nyílászárók cseréjére, hőszigetelésre, burkolásra, hőszivattyú telepítésére van szükségünk. A cég mottója, hogy a kerttől a tetőig mindent megújítanak, ha az a kérésünk. Éljünk a lehetőséggel bátran!