Guruló polc tömbös tároláshoz

A tömbös tárolás remek alternatívát rejt a nagymennyiségű papírok, iratok, illetve apró alkatrészek esetében. Ugyanis a guruló polc lehetőséget kínál a teljes tér kihasználására azáltal, hogy nem kell rést, helyet hagyni az állványrendszerek között. Ha hozzá szeretnénk férni valamihez, akkor egyszerűen csak félregördíthetjük az útban lévő guruló polc elemeit, akár egyszerre is, egy hajtókar segítségével.

Ezt a megoldást leginkább a földszintre vagy alagsorba szokták ajánlani a szakik, mert a guruló polc, a rajta elhelyezett tárgyakkal, termékekkel együtt nagyon nehéz lehet. Azonban, ha a födém megbírja vagy kellően megerősítik ahhoz, hogy ne okozzon gondot a nagyobb teher, akkor az emeleten is felállítható a speciális polcrendszer.

Ha szeretne Ön is guruló polc segítségével tárolni valamit, akkor vegye fel a kapcsolatot a www.raktech.hu szakértőivel és egyeztessen minden részletet az elképzeléseiről! A munkatársak minden segítséget meg fognak adni ahhoz, hogy tökéletes végeredmény szülessen és egy könnyen használható guruló polc kerüljön a birtokába.