Helytakarékos megoldás az erőkeret

Egy kiadós edzéshez nincs szükség feltétlenül súlyokra. Az erőkeret egy speciális kialakítású eszköz, ami rendkívül masszív, ezáltal biztonságosan megtartja a testsúlyunkat és képes ellenállni a fokozott terhelésnek.

A rossz minőségű edzőgépek balesetet okozhatnak, illetve kényelmetlen a használatuk, viszont a kínálatban egy olyan modern erőkeret kapott helyet, ami a precíz mérnöki munka ékes példája.

Alaposan átgondolt szerkezet, ami tetszés szerint állítható és kiegészítőket is használhatunk hozzá. Napi 20-30 perces edzéssel kiváló kondíciót alakíthatunk ki magunknak.

De fontos, hogy egy adott gyakorlatot ne vigyünk túlzásba, mert ezzel megfordíthatjuk az izomfejlesztés folyamatát. Csak úgy, mint más edzőgépek esetében, itt is nagy terhelésnek vannak kitéve az ízületek, ezért érdemes odafigyelni arra, nehogy túledzünk egy adott izomcsoportot. Az erőkeret kedvező áron rendelhető meg otthonra. Szétszerelt állapotban kevés helyre van szükség a tárolásához. Az összeállítása pedig egyszerűnek számít.