Hogyan lett ilyen sikeres ez a fodrászszalon?

Budapesten nem nehéz olyan helyet találni, ahol megnyírják az embert és a szakállát is megigazítják. A tökéletes végeredményért azonban érdemes egy olyan helyre menni, ahol minden adott a sikerhez. Pontosan ilyen az A76. Az A76 fodrászszalon sok mindennek köszönheti a jelenlegi sikerét.

Itt 8 igazán vagány, vérprofi csaj veszi kezelésbe az úriembereket. Hiába gondolják sokan, hogy a borbélyok bizony férfiak kell legyenek, de ez nagy tévedés, főleg a 21. században. A nők legalább annyi mindenhez értenek, akárcsak a férfiak, és itt nem kivétel a hajigazítás és a szakállvágás sem.

A szakik napi szinten nagyjából 50 vendégnek teljesítik a hajkoronával, szakállal kapcsolatos igényeit. Sőt, ehhez hozzátartozik, hogy a megérkezéskor egy jó hideg sör vagy épp whiskey, illetve a fergeteges hangulat vár mindenkit. Aki már volt itt, az pontosan tudja, hogy a fent leírtak nem csupán marketing fogások és technikák.

Ez bizony a színtiszta igazság. Aki pedig szeretné a saját bőrén megtapasztalni ezt, jól teszi, ha még ma kér egy időpontot. Itt tényleg valami különleges dologról van szó, és nem egy átlagos fodrászatról, ahol gyakran a legalapvetőbb kéréseket sem tudják teljesíteni. Aki a döntés előtt még több infót akar kapni az egészről, nyugodtan ellátogathat a cég weboldalára.

Amint a főoldalra jut, egyből érezheti, hogy komolyan veszik a munkájukat a lányok, illetve a hely imázsával egyáltalán nincs baj, sőt, az nagyon attraktív és egyből megfogja az érdeklődőt. Elsőre nem is ilyet várna az ember egy fodrászszalontól. A website-on egyenként megismerhető a 8 fodrász csaj, akiknek a munkáikról is van bőven kép.

A képek megtekintésekor szintén kiderül, hogy nincs szó marketing fogásról, ugyanis a hajak és szakállak igazán eltérnek az átlagostól és látszik rajtuk, hogy profik és a magas minőséget képviselik. Aki eldöntötte, hogy foglalni szeretne, el kell látogasson az a76.hu oldalra, ahol a FOGLALÁS gombra kattintva ki is lehet választani a borbély szalont a Móriczon vagy az Andrássyn.