https://ledszalag.bolt.hu/

Melyik az a bizonyos öltözék, amelyik soha nem megy ki a divatból? Az egyik egészen biztosan a pöttyös ruha, hiszen minden generáció nagy előszeretettel viseli. Aranykorát az ötvenes években élte, de azóta is közkedvelt bármelyik korosztály körében. A gyerekeknek készült kollekciókban is rendre megjelennek, idén is nagyon trendik.

A Mayoral, tinédzsereknek készült idei kollekciójában is helyet kap, egyedülálló kivitelezésben és minőségben. A tervezők merészen játszottak az anyagokkal és a színekkel, hiszen kapható itt tüllös, pamut, elegáns vagy hétköznapi pöttyös ruha.

Az egyik legkedveltebb az alul fodros A vonalú, keresztpántos, hátul nyitott, masnis ruha, oldalt cipzárral. Lenhatású anyagának köszönhetően, könnyű nyári viselet.

A pink, aszimmetrikus fodros ruha egyszerűen elbűvölő, ideális bármilyen alkalomra, felvehető esküvőre, de egy kellemes sétához egyaránt. Láthatjuk, hogy a pöttyös ruha nélkülözhetetlen darabja a nyári ruhatárnak, hiszen üde, vidám stílust képvisel, ami minden lánykának jól áll.