Infraszauna családoknak tervezve

Sok olyan tevékenység, kikapcsolódási lehetőség létezik, amit az egész család együtt élvezhet. Gondolta volna, hogy az infraszauna is ebbe a kategóriába sorolható?

A 4 személyes verziót kifejezetten családoknak fejlesztették ki, így mindnyájan együtt relaxálhatnak és szépülhetnek, miközben megbeszélhetik a nap történéseit. Igazi rendhagyó családi program, ami garantáltan magával ragadja a família összes tagját. Nem beszélve arról, hogy közben az egészségükért is sokat tehetnek.

A kabin rendszeres használatával sok méreganyagtól szabadíthatják meg a testüket, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezetük egészségesebb legyen.

A tinédzser korban lévő családtagoknak kifejezetten hasznos az infraszauna, mivel az IR-A, IR-B és IR-C tartományba tartozó infrasugarak elősegítik a sebek, hegek és a pattanások mielőbbi gyógyulását. Az idősebbek is élvezhetik az infraszauna jótékony hatását, hiszen az ízületek és az izmok fájdalmát is nagyban képes csökkenteni. A készülék tehát az egész családnak hasznos.